Over ons

Eerlijk, deskundig en betrouwbaar

Dat zijn drie trefwoorden die de dienstverlening van Woonbron Makelaars typeren.

Woonbron Makelaars is de verkoopafdeling van Woonbron, met 49.000 woningen één van de grootste wooncorporaties van Nederland. Hierdoor zijn wij een solide en professionele partner met een groot aanbod woningen in de gemeenten Rotterdam, Delft, Dordrecht en Nissewaard. Tegelijkertijd zijn wij een kleinschalig kantoor waar u als klant centraal staat. Als geen ander kennen wij de wijken waarin ons woningaanbod zich bevindt. Wij kunnen u zo optimaal informeren en begeleiden in de zoektocht naar uw droomwoning.

Ruim aanbod

Ons koopaanbod is divers: van ruime eengezinswoningen met een tuin tot een appartement met uitzicht op het water. Naast variatie in het soort woningen, biedt Woonbron Makelaars ook keuze in koopvorm. U kunt kiezen voor een woning waar dezelfde regels gelden als op de vrije markt, maar ook voor een Koopgarant- of Koopcomfort-woning.

Aanbod koopwoningen


Woonbron Makelaars Bedrijfshuisvesting

Bent u opzoek naar een bedrijfsruimte in de gemeenten Rotterdam, Delft, Dordrecht en Nissewaard? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem direct een kijkje in ons aanbod.

Aanbod bedrijfsruimtes